افشین رشید _ اُستادیار ؛ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران: انتقال دیتا بین دو نانو ذره می‌تواند به افزایش توانایی‌ها و کاربردهای نانو دیوایس‌ها نسبت به حالت عملکرد تنهای آن‌ها از هر دو جهت پیچیدگی و گستره‌ی عملکرد بیانجامد. این فرآیند پیچیده و بی‌نقص با گستره‌ی پوشش وسیع می‌تواند نانو (مخابرات_دیتا) یا Nano Telecommunication نامگذاری گردد. در خصوص ساختار ارتباطی بین دو نانو ذره از طریق سیگنال‌دهی شیمیایی عملکرد اندازه‌گیری آن‌ها لازم می‌دارد که در داخل محیطی قرار بگیرند که باید پارامتر‌هایی از آن را اندزه‌گیری نمایند و منطقه‌ای که توسط یک نانو شبکه پوشش داده می‌شود محدود به محیط اطراف آن می‌باشد.

این در حالی است که شبکه‌ای از نانو ذرات ارتباطی می‌تواند منطقه‌ی وسیعتر را پوشش داده و پردازش‌های شبکه‌ای بیشتری را انجام دهد. به علاوه تکنولوژی‌های نانو مخابراتی متعددی وجود دارند که نیاز به استفاده از تحریک و اندازه‌گیری خارجی برای کار کردن دارند.

ارتباط بی‌سیم بین نانو شبکه و دیوایس‌ها و تجهیزات میکرو و ماکرو می‌تواند این نیاز را برآورده سازد. ادوات نانو مخابراتی ساده متشکل از یک نانو لوله کربنی را که دو الکترود را پدید می‌آورد. این ذرات مغناطیسی ارتباطی در معرض مولکول‌های بزرگ مختلف قرار گرفته‌اند و باعث می‌شوند برخی از آن‌ها به سطح نانولوله کربن متصل شوند. در نانو مخابرات مولکول‌های مختلف سیگنال‌های صوتی منحصر به فردی در رابطه با خواص مولکول‌ها می‌دهند. قدرت تعامل بین نانو لوله‌های کربن و مولکول‌ها از سیگنال‌های نویز به وجود می‌آید.


https://www.namasha.com/v/viTPp36K

نانو مخابرات(افشین رشید) - نماشا
Favicon 
www.namasha.com

نانو مخابرات(افشین رشید) - نماشا