Există două tipuri de hemoroizi: Externi și interni.

Există două tipuri de hemoroizi: Externi și interni. Hemoroizii externi apar din canalul anal, in timp ce hemoroizii interni apar din rect chiar deasupra canalului anal. Potrivit lui Cuckoo Choudhary, MD, profesor de gastr

Hemoroizii sunt destul de comuni, mai ales la persoanele cu vârste cuprinse între 45 și 75 de ani. Și cele mai multe simptome hemoroidale, cum ar fi mâncărime ușoară sau durere ușoară, pot fi de obicei tratate la domiciliu cu medicamente over-the-counter.

Dar există momente în care este necesară vizita unui medic - și mulți oameni caută ajutor medical, fie pentru un tratament mai specific, fie, în unele cazuri, pentru o intervenție chirurgicală hemoroidală simplă. Conform celor mai recente statistici ale bolilor digestive de la Institutul național de diabet și boli digestive și renale (NIDDK), 1.1 milioane de persoane au primit tratament ambulatoriu pentru hemoroizi în 2009 și 266,000 de persoane au fost spitalizate pentru tratament în 2010. În ciuda complicațiilor grave ale hemoroizilor în cazuri rare, este important să știți când să vă adresați medicului dumneavoastră.

"De fiecare dată când ai sângerări, o umflătură anală, Sau durere rectală, ar trebui să vă consultați medicul pentru a vă asigura că nu aveți o cauză mai gravă pentru simptomele dvs.", spune Dr. Alin J. Charabatii-Pishwayan, profesor de medicină și director al Centrului pentru boli inflamatorii intestinale la Spitalul Universitar MedStar Georgetown din Washington, DC.

Chiar și situațiile mai puțin grave vă pot determina să vă adresați medicului dumneavoastră. De exemplu, dacă ați încercat să vă tratați singuri hemoroizii, dar simptomele hemoroizilor persistă, este o idee bună să consultați un medic.
"Dacă ați fost diagnosticat cu hemoroizi externi și suplimente de fibre, aportul crescut de apă, analgezicele sau dușurile fierbinți nu vă îmbunătățesc simptomele, programați o oră", spune Dr. Charabati Pishwayan.

În cele mai multe cazuri, puteți consulta medicul de familie sau medicul general pentru simptomele hemoroizilor. Dacă apar complicații, puteți fi trimis la un specialist, cum ar fi un gastroenterolog sau proctolog.
Diferite tipuri de hemoroizi

Există două tipuri de hemoroizi: Externi și interni. Hemoroizii externi apar din canalul anal, in timp ce hemoroizii interni apar din rect chiar deasupra canalului anal. Potrivit lui Cuckoo Choudhary, MD, profesor de gastr


Alexey Volkoff

8 وبلاگ نوشته ها

نظرات