Dacă alegeți să vizitați acest punct fierbinte în timpul verii decât să vă aduceți costumele de baie și echipamentul de

Dacă alegeți să vizitați acest punct fierbinte în timpul verii decât să vă aduceți costumele de baie și echipamentul de rafting.

Grand Junction este mai mult decât Big Elk

Recreere și agrement, hobby-uri Grand Junction Colorado este cunoscut pentru vânătoarea sa fantastică elk și pescuit fabulos, dar știați că este, de asemenea, un loc minunat pentru a vizita? Acest oraș Colorado are o fracțiune din populația pe care o are Denver, dar este un loc care are ceva pentru toată lumea, de la sportiv la non-sportivi din familia ta. Dacă alegeți să vizitați acest punct fierbinte în timpul verii decât să vă aduceți costumele de baie și echipamentul de rafting. Acest oraș ciudat este acasă la râul Colorado și râul Gunnison. Acest lucru este perfect pentru membrii familiei tale care doresc să pescuiască magazin pescari toată ziua și cei care doresc să brave rapidele. Există mai multe companii care vă vor lua membrii familiei sălbatice pe o plimbare de un timp live tur rapids locale râu. Nu în pescuit sau înfruntarea rapidelor nici o problemă!!! Highline Lake state Park este chiar după colț, care servește recreere suplimentare de vară pentru toți. Acestea oferă favorite de familie, cum ar fi; plimbare cu barca, înot, birding, drumeții, camping, pescuit, vânătoare, jet ski, sailboarding, picnicking, și schi nautic doar pentru a numi câteva. Nu vrei să te uzi? Acest oraș este pentru Și tu. Grand Junction motor Speedway este o oprire distractivă pe care nu o puteți rata. Plimbare într-una dintre numeroasele lor GO-karts și rasă alți membri ai familiei tale în jos această pistă twisty și cotitură, care va lăsa toată lumea zâmbind. Speedway-ul oferă fiecărui șofer o pauză a timpului său în poală, astfel încât dacă familia dvs. Este competitivă decât aceasta este pentru dvs. Nu este un cal de curse, dar doresc să fie în afara atunci va trebui să verificați Grădina Botanică. Aceasta este o casă a minunatei Case Butterfly. Acesta este un mic paradis cu fluturi și peste 600 de plante tropicale exotice din întreaga lume. Bucurați-vă de un moment liniștit privind peștele, căutând broaște țestoase, broaște țestoase sau broaște de copac sau privind cum un fluture iese din crisalidă.
Îți planifici călătoria într-o perioadă mai rece a anului? Grand Junction oferă toate activitățile distractive de iarnă pentru non-vânător. Cu muntele Powderhorn care scuipă departe, familia ta poate merge la schi, la tuburi sau doar să se bucure de zăpadă. Acest munte este plin de stațiuni, cazare și cumpărături pentru non-schier, de asemenea. Nu e un fan al frigului? Acesta este încă un loc fierbinte pentru o familie cu toată lumea în minte zona centrală plină de lucru distractiv de făcut în timp ce ceilalți sunt în căutarea elk. Grand Junction este cunoscut pentru mâncarea sa minunată, așa că de ce vă luați papilele gustative într-un tur al alimentelor. Acest tur vă va învăța despre istoria și cultura orașului Grand Junction în timp ce întâlniți unii dintre cei mai populari bucătari și restauratori ai orașului. Grand Junction Food Tours sunt prezentate în fiecare sâmbătă la 2.00pm, dar excursii private pot fi rezervate dacă nu veți fi în oraș într-o sâmbătă. Nu un gurmand sau un vânător Nicio problemă. Zona de jos a orașului este casa companiei Kannah Creek Brewing. Deschis în 2005, compania Kannah Creek Brewing are acum trei pub-uri separate de bere în zona Grand Junction, unde vă puteți bucura de beri unice Colorado Craft și alimente all-American. Partea rece este berea lor sunt făcute cu apele pure, neatinse de zăpadă topite din Kannah Creek. Bună, eu sunt Holly Brice și fac parte dintr-o familie de vânători și www.huntingscopespro.com. Din păcate, nu împărtășesc aceeași pasiune pentru vânătoare ca și alții, nu că sunt un non-vânător aș prefera să fac cumpărături. Acest lucru tinde să mă excludă din multe călătorii de familie, pe care le urăsc. În ultimele luni am făcut misiunea mea de a găsi locații minunate care au totul, de la vânătoare la activități non-vânătoare. În acest fel pot merge pe cele mai multe, dacă nu toate, de excursii de vânătoare de familie în acest an!


Alexey Volkoff

8 وبلاگ نوشته ها

نظرات